Hello…it’s me.

Hi!

Welkom op mijn blog! Hier vind je een hutsepot van verschillende onderwerpen. Sommige redelijk alledaags, zoals het studentenleven, de ups en downs van vriendschappen, daten en de liefde. Sommige iets minder alledaags. Een horrorervaring in een New Yorkse stripclub, om maar iets te noemen.

Ik woon in Antwerpen, waar ik me op de universiteit probeer te verdiepen in de Engelstalige wereld. Hopelijk scoor ik daar naast kennis en zenuwinzinkingen ook een diploma Taal- en Letterkunde. Zou mooi zijn. Verder hou ik van pinguïns, koffie, reisjes plannen, bier, Londen en mooie kleertjes. Ik hou niet van honden, thee, voeten en rijstpap.

Mijn beste jaar tot nu toe bracht ik door in Berlijn. Daar studeerde ik, liep ik stage en werd ik verliefd op de ongelooflijke stad. Ik verloor er mijn hart, maar één mindere ervaring (meer bepaald in een Duitse supermarkt) zorgde ervoor dat ik mijn eerste opiniestukje neerpende. Toen merkte ik hoe leuk ik dat eigenlijk vond, en ondertussen verzamel ik mijn schrijfsels dus hier.

Klik gerust rond. Voel je vrij om te liken, te reageren, te delen, te mailen, of met de ogen te rollen en de hele zooi gewoon te sluiten.

’t Amusement!

 

G. X

 

To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.
– Oscar Wilde

yess

BlogSociety

2 gedachten over “Hello…it’s me.

Geef een reactie